RØRLEGGERCOMPANIET AS | Din totalleverandør av rørleggertjenester
Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer
Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer - Norges tøffeste takrennesystem
Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer er et komplett system med fullt spekter av tilhørende deler som vinkler, avstands- og gradstykker til dreneringsoverganger. Systemet kan også tilpasses alle tak med forskjellig styrkegrad, avhengig av takflate, takvinkel og klima. Systemet er utviklet for å beskytte ditt hus mot det tøffe Norske klimaet mot snø, is, vann og store temperatursvingninger. Takrennens unike form sørger for 40% større vannkapasitet enn tradisjonelle takrenner. Vannet avledes mer effektivt og forhindrer lekkasjer og fuktskader på vegg- og takkonstruksjoner.

Skjøtefritt og estetisk
Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer gir en estetisk oppgradering av ditt hus. Takrennesystemet, som blir produsert av aluminium, sink og kobber av beste kvalitet, kan tilpasses ditt hus - helt uten skjøter. Takrennene har en pen profil som gir ditt hus et utseendemessig løft. Ingen skjøter og ingen synlige fester sørger for en estetisk oppgradering og minimalt med vedlikehold.

Skreddersydd kvalitet
Kaizer skjøtefrie takrennesystemer er et unikt produkt fordi det produseres hjemme hos deg med den molbile produksjonsmaskinen fra Kaizer. En profesjonell håndverker tar hånd om både oppmåling, produksjon og montering, og sørger for at du får et skreddersydd kvalitetsprodukt til ditt hus. Våre dyktige montører og systemets velutviklede konstruksjon sørger for en enkel og rask montering. Systemet kan monteres uten å fjerne eksisterende takstein eller takplater.

Effektiv løvstopper
Har du problemer med løv som tetter takrenner og nedløp? Kaizer Løvstopper hindrer at dette skjer. Løvstopperen er konstruert slik at den stopper løvet fra å komme ned i takrenner og nedløp. Vinden sørger senere for at løvet faller ned på bakken, og du slipper og tenke på vedlikehold og fjerning av løv fra takrennene.

Stolt forhandler
Rørleggercompaniet AS er stolt forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer. Vi produserer hjemme hos deg eller på byggeplassen med den mobile produksjonsmaskinen (se video under). En av våre dyktige håndverkere tar hånd om både oppmåling, produksjon og montering, og sørger for at du får et skreddersydd kvalitetsprodukt til ditt bygg.

Sjekk ut videoen når Fløysand Blikk AS produserer 60,4 meter med Kaizer takrenne